Bouwstenen voor Sociaal


Mfakaart button

Nieuwe generatie huisvestingsplannen

Deze bijeenkomst is bedoeld voor deelnemers en belangstellenden voor het netwerk vastgoedmanagement en de ontwikkelgroep nieuwe generatie IHP's.

 

 

De vastgoedorganisatie

De vastgoedorganisatieWe starten met de resultaten van de quick scan vastgoedmanagement waaraan 50 gemeenten en 20 scholen hebben meegedaan. Welk beeld komt hieruit naar voren, herkennen we de resultaten en wat is de eerstvolgende stap?

 

Daarna zoomen we dieper in op onze eigen vastgoedorganisatie; de aanwezige en benodigde formatie, rollen en profielen voor professioneel vastgoedmanagement. Daarbij worden ook de eerste resultaten van het landelijke ontwikkelwerk op dit punt besproken.

 

Nieuwe generatie huisvestingsplannen  

Vervolgens duiken we in een inhoudelijk thema; de huisvestingsplannen van de toekomst. Wat zijn de belangrijkste doelen, uitgangspunten en keuzes in zo’n plan? Wat zijn de belangrijkste overeenkomsten en verschillen? We leggen onze ervaringen naast elkaar en wisselen kennis en ervaring uit en laten ons bijpraten over de ervaringen en ontwikkelingen in de rest van Nederland. Wat kunnen we hiervan leren?

 

Kennismaking

Ingrid de Moel & Jan KappersDeze bijeenkomst heeft ook tot doel elkaar wat beter te leren kennen. Daarvoor gaan we op een speelse manier in op vragen als ‘Wie doet wat, waar ligt je expertise, wat bindt ons en waarin verschillen we van elkaar. Ook maken we kennis met Jan Kappers (chef vastgoed Haarlem) en Ingid de Moel (Bouwstenen) die het programma begeleiden.

 

Programma

14.00 uur

Ontvangst & kennismaking

14.15 uur

De vastgoedorganisatie

15.00 uur

Huisvestingsplannen

15.45 uur

Hoe gaan we verder, thema’s om te bespreken

16.00 uur

Afronding

 

Datum, tijd en locatie

  • woensdag 6 september 
  • 14.00 - 16.00 uur 
  • Gemeente Haarlem (ruimte A1.8), Zijlvest 39, Haarlem (Routebeschrijving). Betaald parkeren kan in parkeergarage de Raaks, Zijlvest 45, Haarlem

 

 

Bent u erbij?
Graag horen we van de deelnemers aan het netwerk Vastgoedmanagement of ze al dan niet aanwezig zijn.

 

Wilt u komen kennismaken? Dat kan. De kosten zijn in dat geval € 125,- (exclusief BTW). Als u daarna aanhaakt bij het netwerk worden deze kosten verrekend. U kunt zich hier aanmelden.

 

 

 

Meer informatie

Datum: 
woensdag, 6 september, 2017 - 13:30 tot 16:00
Open of besloten: 
Open
Organisatie: 
Bouwstenen voor Sociaal

Enquête

Voldoen aan alle wettelijke regels

Partner