LinkedInYouTubeTwitter

Vastgoedmanagement

Vragen rondom vastgoedmanagement? Die stel je gewoon aan collega's vanuit het hele land dankzij het netwerk Vastgoedmanagement!

Image
Doorontwikkeling vastgoedorganisatie

Waarom dit netwerk?

Doel is het uitwisselen van kennis en ervaring, van elkaar te leren en samen (sneller en beter) vooruit te komen. Vorig jaar brachten o.a. deze netwerkbijeenkomsten input voor de publicatie over de doorontwikkeling van de vastgoedorganisatie.

Jaarlijks doet Bouwstenen onderzoek naar het vastgoedmanagement via de landelijke enquête.

Wie doet er mee?

Dit netwerk is bedoeld voor gemeenten die hun vastgoedmanagement naar een hoger plan willen brengen. We helpen elkaar vooruit en organiseren zowel landelijke als regionale kennisbijeenkomsten.

Hoe werkt het?

Deelnemers helpen elkaar vooruit en weten elkaar te vinden via diverse kanalen (per mail, telefoon, WhatsApp, social media). Bouwstenen ondersteunt en zoekt mee naar antwoorden op vragen die spelen. 

Thema's en data

Een paar keer per jaar komen we bijeen rond een gezamenlijk thema. Het gaat daarbij over zowel inhoudelijke zaken als hoe organiseer je het. Ook in 2022 zijn verduurzaming, informatiemanagement en BBV belangrijke thema's. Daarover gaan we met elkaar in gesprek op: 

Ook is het netwerk welkom bij onze actualiteitencolleges, waaronder een basisserie 'Juridische Zaken' rondom wet- regelgeving bij onderwijshuisvesting, gedeeld ruimtegebruik en aanbesteding.

 

 

Meedoen?

Dat kan! Meld je aan voor de bijeenkomsten als je lid bent van het netwerk.

Nog geen lid? Neem dan contact op met Bouwstenen via 033-258 4337 of info@bouwstenen.nl

Organisatie & informatie

Dit netwerk wordt inhoudelijk gefaciliteerd door Jan Kappers. Jan was tot 2012 hoofd van de vastgoedafdeling van Enschede en vanaf 2014 als interimmer actief in de gemeente Den Bosch, Ede, Haarlem, Veenendaal, Deventer en sinds 2020 in de gemeente Utrecht. Ingrid de Moel zorgt voor de verbinding met het bredere netwerk en José Ietswaard organiseert de bijeenkomsten. Vragen of wensen? Zij staan je graag te woord.

 

José

Jan Kappers 

Ingrid de Moel

José Ietswaard

Utrecht Bouwstenen Bouwstenen

06 - 53 98 93 23

06 - 52 31 08 45

033 - 258 4337

 

Meer informatie

 

Dit netwerk wordt ondersteund door: