aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

Ministeries werken aan een dienstenconvenant waarmee de vastgoedportefeuille meer kosteneffectief verduurzaamd kan worden.

Paul DeplaBouwstenen heeft een nieuwe publicatie over vastgoedinvesteringen met maatschappelijke impact. Precies op het juiste moment, aldus Paul Depla, voorzitter van het stedennetwerk G40.

Bij zowel grote als kleine gemeenten is er veel meer ervaring rond de verduurzaming van het maatschappelijk vastgoed dan een aantal jaar geleden, blijkt uit de Bouwstenen-enquête.

Utrecht stuurt bij de verduurzaming van het gemeentelijk vastgoed resultaatgericht op basis van feiten. Wethouder Eelco Eerenberg licht de aanpak toe.

Het loopt storm met de subsidieaanvragen voor ventilatie op scholen, blijkt uit signalen van het werkveld. In dit tempo is de pot snel leeg.

In het jaarverslag van Bouwstenen is te lezen dat de partners van Bouwstenen de organisatie in 2020 een extra opdracht en boost hebben gegeven.

Eddy EverhardEddy Everhard van Scholenstichting Klasse vindt een Vereniging van Eigenaren verreweg de beste optie voor de juridische vormgeving van een Integraal Kindcentrum.

Rijksvastgoedbedrijf (RVB) ontwikkelt een monitor om te kunnen sturen op basis van het feitelijk energiegebruik. Martijn Voorham legt uit waarom en hoe.

Partner wordenDeel je kennis en leg nieuwe contacten in het netwerk voor bestuurders, managers en professionals rond maatschappelijke voorzieningen en vastgoed.

Dat wordt voorlopig weer thuis werken. Kom (van achter je computer) met Bouwstenen in beweging en blijf gezond!

Snel naar

Partner worden?

Corona