aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

Frans DeelemanVoor de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed is meer innovatie en samenwerking met de markt nodig, vindt het Rijksvastgoedbedrijf. 

Het gaat best goed met de bibliotheken en toch is versterking nodig, vinden gemeenten, provincies, het Rijk en het bieb-wezen.

Jongeren, Meisjes

De Raad voor de Leefomgeving en Infrastructuur pleit in haar advies ‘Toegang tot de stad’ voor meer aandacht voor publieke voorzieningen.

Francine HoubenDe internationaal bekende architect van publieke ruimte, Francine Houben, neemt ons op 3 december 2020 mee in haar verhaal over mensen en publieke plekken.

Frank RubelVeiligheidsrisico’s in scholen en op andere publieke plekken vragen meer aandacht; ook bestuurlijk en niet alleen in tijden van corona.

Frans KreekelOm van het gas af te komen kunnen ook scholen prima gebruik maken van bodemenergie.

Arie SlobMinister Slob stelt extra geld beschikbaar voor aanpassing van het binnenklimaat op scholen.

De verduurzaming van het gemeentelijk vastgoed is nog niet op stoom, blijkt uit de benchmark van TIAS en Republiq onder 21 grote gemeenten.

Er is een subsidieregeling in de maak voor energiebesparing en het verbeteren van het binnenklimaat in scholen.

Koning Willem-AlexanderIn de troonrede van 2020 aandacht voor publieke voorzieningen ten behoeve van de veerkracht, veiligheid en samenhang in de samenleving.

Snel naar

Partner worden?

Corona

Button enquete

Button maatschappelijk vastgoeddag