Duurzaamheid in de vastgoedsturing

Duurzaamheid in de vastgoedsturing

Op donderdag 8 maart 2018 vindt de eerste bijeenkomst van 2018 plaats van het Bouwstenen-netwerk Vastgoedsturing en heeft als thema 'Duurzaamheid in de vastgoedsturing'. Ook kennismakers zijn van harte welkom.

 

Duurzaamheidsambities

We gaan het hebben over hoe je de duurzaamheidsambities vertaalt in je vastgoedsturing. Dit doen we aan de hand van het "Uitvoeringsprogramma verduurzaming gemeentelijk vastgoed" van Breda. Projectleider verduurzaming Judith van Nuland (afdeling vastgoedbeheer, Breda) vertelt ons hoe Breda het uitvoeringsprogramma een plek heeft gegeven in de besluitvorming. Het bijgevoegde uitvoeringsprogramma is een inspirerend voorbeeld van hoe je hoge ambities verbindt met concrete acties.

 

We behandelen hoe je de duurzaamheidsambities vertaalt in concrete maatregelen, prioriteiten stelt en er voor zorgt dat het verduurzamingsprogramma op de juiste koers blijft.

 

Doorlopende intervisie 

Na de bespreking van het thema, is er ook volop ruimte voor ieders vragen op het gebied van vastgoedsturing. Dit doen we aan de hand van een zgn. 'trainingsschema vastgoedsturing'. Hierop vul je in welke stappen je dit jaar binnen jouw gemeente wilt maken op het gebied van vastgoedsturing (doelen). Bij elke bijeenkomst is er ruimte om je voortgang te bespreken en advies te vragen en/of aanmoediging te krijgen. Het trainingsschema vastgoedsturing wordt nog nagestuurd.

 

Datum, tijd en locatie

  • donderdag 8 maart 2018
  • 09.30 - 13.00 uur (inclusief lunch)
  • BBS Boschveld, Zernikestraat 2, 5223 CD 's-Hertogenbosch (circa 5 min. lopen van Den Bosch CS)

 

 

Ben je erbij?

Graag horen we van de deelnemers aan het netwerk Vastgoedsturing of ze al dan niet aanwezig zijn.

 

Geen lid, maar wel interesse? Kom dan een keertje kennismaken voor € 125,- (exclusief BTW). Als je daarna aanhaakt bij het netwerk worden deze kosten verrekend. Je kunt je hier aanmelden.

 

 

 

Meer informatie

Datum
Aantal dagen
0.50
Open of besloten
Open
Organisatie
Bouwstenen (Vastgoedsturing)

Source URL: https://www.bouwstenen.nl/1802 Vastgoedsturing verduurzamen assetmanager

List of links present in page