Gemeente doet onderhoud scholen

Gemeente doet onderhoud scholen

Gerard Jongenelen

Volledige focus op onderwijs. Onderwijsgroep Amstelland laat het onderhoud van scholen graag over aan de gemeente.

In de video (6 minuten) vertellen Gerard Jongenelen, beleidsmedewerker huisvesting & facilitaire zaken bij Onderwijsgroep Amstelland en Martijn de Vries, adjunct-directeur van de Roelof Venemaschool in Amstelveen wat de voordelen hiervan zijn. 

 

 

Met één telefoontje opgelostRoelof Venemaschool

Nieuwe schoolgebouwen hebben vaak allerlei installaties. Deze vereisen expertise waarover een school meestal niet beschikt. Geen probleem bij de Roelof Venema school. Martijn de Vries: “Wanneer er iets stuk is, is het gewoon een belletje naar de gemeente en komt iemand het fixen. Vaak weet ik het niet eens. Het is fijn dat ik me geen zorgen hoef te maken over het onderhoud.”

Sneller agenderen

Gerard Jongenelen: “De gemeente heeft ook expertise over andere zaken, bijvoorbeeld de verkeersproblematiek rond scholen. Door de contacten met de gemeente als onderhoudspartij zijn al deze zaken ook sneller op de agenda van de gemeente te krijgen.” 

 

 

Meedoen?

Dat kan. Word partner van Bouwstenen en maak elkaar wijzer bijvoorbeeld door mee te doen met het netwerk onderwijshuisvesting voor scholen of gemeenten en/of het netwerk onderhoud.

 

Meer informatie

Onderhoud; zelf doen, samen doen of uitbesteden

Meld u hier aan voor een (gratis) abonnement op dit blad.

Reactie toevoegen


Source URL: https://www.bouwstenen.nl/Onderhoud_onderwijshuisvesting_door_gemeenten

List of links present in page