Verduurzamen in 7 stappen

Verduurzamen in 7 stappen

Désirée Meulenbroek

Wies Witjes van Kind en Onderwijs Rotterdam en Désirée Meulenbroek van Oss vertellen in een video hoe zij hun vastgoedportefeuille verduurzamen.

 

Delen van de video’s waren eerder te zien tijdens de webinars over de verduurzaming van de vastgoedportefeuille (elke maand een stap). Op 9 december 2021 zoomen we dieper in op de verschillende stappen. De video’s laten een zie hoe verschillend de portefeuille-aanpak kan zijn.

Vooral doen

Bij de gemeente Oss (18 minuten) draait het vooral om het ‘doen en uitproberen’. Kind en Onderwijs in Rotterdam (12 minuten) probeert binnen de smalle kaders die ze heeft en met de sores van alledag toch vooruit te kijken en vaart te maken met het verduurzamen van de scholen.

Aanpak Oss

Aanpak Kind en Onderwijs

 

Meer verhalen over het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed zijn te vinden op het Youtube-kanaal van Bouwstenen voor Sociaal. Op 9 december 2021 hebben we het er over.

 

 

Meedoen?

Meld je aan voor een of meer sessies tijdens de Maatschappelijk Vastgoeddag op 9 december 2021. De sessie over het verduurzamen in 7 stappen is alleen online te volgen en gratis voor scholen en gemeenten. Meld je hier aan.

Yes you can blauw

Meer informatie 

Reactie toevoegen


Source URL: https://www.bouwstenen.nl/verduurzamen_7_stappen_maatschappelijk_vastgoeddag

List of links present in page