Lijstje met leesvoer

Lijstje met leesvoer

Cadeautje

Het was een vol en druk jaar. Nu tijd voor ontspanning en lekker lezen op de bank. 

We verzamelden een aantal boeken en publicaties die je op je gemak kan doorlezen. Dan ben je in het nieuwe jaar weer helemaal bij.

Foutje moet kunnen

Foutje moet kunnen

In 'Foutje moet kunnen' beschrijft filosoof en dwarsdenker Klaas Mulder waarom slimme mensen soms domme dingen doen. Waarom ze besluiten nemen over wonen, welzijn en onderwijs die voor grote groepen burgers beroerd kunnen uitpakken? En wat eraan te doen. Lees de hoofdlijn uit onze publicatie rond de vastgoedorganisatie of het hele boek. 

7 stappen

Verduurzaam in 7 stappen

Gemakkelijk digitaal te lezen: de nieuwe publicatie van Bouwstenen vol handige tips en tricks om jouw gebouw in een paar stappen te verduurzamen. Kijk hoe jij zelf snel aan de slag kan of gebruik de informatie als checklist!  

Schoolfacilities dec 2021

Nieuwe Schoolfacilities

Alles over de grote verbouwing van Nederland! Veel verhalen over het vernieuwen van schoolgebouwen. Ook artikelen over bewegen op school, gedeeld ruimtegebruik en aanbesteden. Lees de nieuwe editie nu op de spiksplinternieuwe website van Schoolfacilities.

Met Nederland in therapie

Met Nederland in therapie

Kiza Magendane sprak op de Maatschappelijk Vastgoeddag. Hij deelde zijn verhaal, die hij ook in boek heeft vastgelegd. Kiza neemt je mee op zijn reis als immigrant en gebruikt daarbij het huis als een metafoor voor Nederland. Hij komt tot de conclusie dat niet alle inwoners van het huis aan tafel mogen zitten…

Ruimte voor ontmoeting

Ruimte voor ontmoeting

Het dikke rapport van de Raad van Gezondheid kwam van de zomer al uit, maar misschien ben je er nog niet aan toegekomen. Het rapport gaat over het belang van gezonde ontmoetingsplekken. Verschillende partijen hebben hier een bijdrage aan geleverd, zo ook Bouwstenen! 

 

 

Geen zin om te lezen?

Binge dan lekker ons YouTube kanaal, ook dan ben je in no-time weer helemaal bij!

Image
Webinars

 

Reactie toevoegen


Source URL: https://www.bouwstenen.nl/fijne_feestdagen_leesvoer_maatschappelijk_vastgoed

List of links present in page