aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

Verduurzamen Stap 4: Doorrekenen

Dit actualiteitencollege is de vierde uit een serie van 7 over de verduurzaming van het maatschappelijk vastgoed (elke maand een stap). De colleges zijn gratis voor en door partners van Bouwstenen, maar ook toegankelijk voor andere geïnteresseerden.

Wat gaat het kosten? 

In stap 1, 2 en 3 hebben we de opgave en ontwikkelingen rond het verduurzamen van het maatschappelijk vastgoed opgesteld en een aanpak op hoofdlijnen gemaakt. Bij deze stap kijken wat de plannen (scenario's) gaan kosten en hoe je tot een financieel haalbaar plan komt.

 

Daarbij gaan we in op nuttige financiële kentallen voor het verduurzamen van onderwijs-, sport-, cultuur- en wijkaccommodaties en handige rekenmodellen en tools die je kunt gebruiken. 

Van theorie naar praktijk

Maar theorie is nog geen praktijk. 

In een filmpje vertellen Desiree Meulenbroek van de gemeente Oss en Wies Witjes van Kind en Onderwijs Rotterdam hoe zij deze stap hebben aangepakt. Ook wisselen we kennis en ervaring uit met mensen uit de praktijk en bespreken we wat we nog nodig hebben om deze stap goed te kunnen zetten. 

Programma

  • Welkom en toelichting programma
  • Houvast voor de doorrekening
  • Doorrekening in in de praktijk
  • Bespreking vragen, tips en tricks
  • Wat nog nodig, hoe verder?

Aansluitend is er gelegenheid tot napraten en zijn er verschillende netwerkbijeenkomsten gepland. Deelnemers aan de netwerken ontvangen hierover apart bericht.

Datum, tijd en locatie

  • woensdag 7 juli 2021
  • 10.00 - 11.00 uur
  • online (deelnemers krijgen vooraf een link toegestuurd)


 

 

Aanmelden

Indien u zich al heeft aangemeld voor een of meer bijeenkomsten uit de serie hoeft u dat niet nog een keer te doen. Zo niet dan kunt u zich hier aanmelden.

 

De bijeenkomst is gratis voor (en door) Bouwstenen-partners. Andere geïnteresseerden betalen € 195,- ex btw, maar u kunt natuurlijk ook een partnership overwegen.


Meer informatie

Datum: 
woensdag, 7 juli, 2021 - 10:00 tot 11:00
Aantal dagen: 
0.20
Prijs: 
€ 0.00
Open of besloten: 
Open
Organisatie: 
BOUWSTENEN

Snel naar

Partner worden?

Corona

Over welke techniek zou je meer willen weten?