aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

1709 Personeel en organisatie

Op 21 september komt netwerk BOG/MOG bij elkaar in De Pionier in Utrecht. Gert Roelofsen en Caspar Kok van Mitros treden op als gastheer. We starten met een rondleiding door dit voormalige schoolgebouw (MTS) dat nu een hippe werkplek is voor zo'n 70 bedrijven.

 

Twee organisatietypologieën

Hoofdmoot van de bijeenkomst gaat over 'personeel en organisatie'. Er wordt gestoeid met twee organisatietypologieën om greep te krijgen op de eigen organisatie. Twee zaken vallen daarbij op. Er wordt veel gereorganiseerd. En er wordt een beweging gemaakt van een solitaire marktgericht bedrijfsonderdeel MOG/BOG naar verdere afstemming en integratie van processen. Uiteindelijk moet de externe oriëntatie 'klant centraal' weer voorop staan.

 

Consistente personele bezetting

Bij het vergelijken van de personele bezetting komt een zekere consistentie naar voren als het gaat om de verhouding tussen aantal VHE, verhuuromzet en aantal Fte. Bouwstenen voor Sociaal stuurt, ter aanvulling,  een eenvoudig overzicht naar alle deelnemers uit het netwerk.

 

Bijzondere locaties

Een rondje 'exoten' levert een gevarieerd beeld op van pubs, bordelen, kloosters, villa's en bierbrouwerijen. Hieronder vallen ook de Ierse pub O'leary in Utrecht (Mitros) en de statige Villa Walenburg (Woonbron).

 

 

 

What's next?

Bouwstenen maakt voor volgend jaar een netwerkprogramma dat in concept naar alle deelnemers wordt gestuurd. Duurzaamheid, Parkeren en Zorg(financiering) worden genoemd als thema's die aandacht vragen. Woonbron, Mooiland en De Alliantie bieden aan om volgend als gastheer van één zo'n bijeenkomst op te treden. Houd dus mail en website in de gaten.

 

bijeenkomsten die voor 2017 nog op de planning staan en waarvoor de deelnemers aan dit netwerk van harte uitgenodigd zijn, zijn:

 

 

Snel naar

Partner worden?

Corona

Enquête

Verduurzaming van vastgoed tijdens de coronacrisis...

Partners