LinkedInYouTubeTwitter

Sportief vastgoed

Image
sportief vastgoed

Bewegen is belangrijk. En daar hebben we goede ruimten voor nodig. Dat weet jij als geen ander, want je bent dagelijks betrokken het aantrekkelijk maken van ruimten die tot beweging stimuleren. Maar hoe zien die ruimtes eruit en hoe regel je dat goed in? Samen met het netwerk ga je daarmee aan de slag!

Met wie?

Voor iedereen die zich bezighoudt met de beleid- en vastgoedkant van sportaccommodaties. 

Hoe werkt het?

Nederland heeft een breed palet aan sportaccommodaties en ook de wijze waarop sport en beweging wordt georganiseerd is zeer divers. Kortom: voldoende stof voor dit netwerk. Voor als je vragen wilt delen in een groter, breder verband met collega's vanuit het hele land. We gaan ons bezig houden met de beleid- en vastgoedkant van sportaccommodaties. En dan met name daar waar een verbinding met andere beleidsdoelen/velden wordt gemaakt, zoals onderwijs en duurzaamheid (energie, klimaat, circulair). Dus niet met zaken die al door de Vereniging Sport en Gemeenten worden opgepakt, zoals de BTW-kwestie. Waar mogelijk en zinvol zoeken we de samenwerking met bv. Kenniscentrum Sport, het Mulierinstituut, Ministerie.

 

Je komt met het netwerk een paar keer per jaar samen rond een specifiek thema. Daarbij staat de praktijk centraal. Met de deelnemers prioriteren we de thema's die ze graag willen uitdiepen. Ook zorgen we ervoor dat de deelnemers elkaar weten te vinden en dat ze van elkaar weten hoe ze georganiseerd zijn (wel of geen sportbedrijf enzo).

  Waar nodig en mogelijk worden er experts gevraagd. Ook is er ruimte om vragen, actualiteiten en kennis te delen. Loop je in de tussentijd ergens tegenaan? Dan kun je altijd terecht bij je collega’s uit het netwerk.

  Thema's en bijeenkomsten

  Thema's worden nog bekend gemaakt. Bijeenkomsten zijn gepland op:

  • 1 juni Amerena te Amersfoort, zie bijgevoegde link voor het programma
  • najaar
  • Maatschappelijk Vastgoeddag 2023

  Je bent ook van harte welkom bij onze actualiteitencolleges.

   

   

  Meedoen?

  Dat kan! Meld je aan bij een van de bijeenkomsten als je al lid bent van het netwerk.

  Nog geen lid? Sluit je dan aan als partner of neem dan contact op met Bouwstenen via 033-258 4337 of info@bouwstenen.nl

   

  Yes you can button

  Organisatie & informatie

  Dit netwerk wordt inhoudelijk gefaciliteerd door Astrid de Bondt. Vragen of wensen? Zij staat je graag te woord.

  Astrid de Bondt
  Astrid de Bondt
  Bouwstenen
  033-258 4337

  Meer informatie