LinkedInYouTubeTwitter

Personele capaciteit

Image
mooie banen

Maatschappelijk vastgoed is een betrekkelijk jonge vastgoedsector. De sector heeft komende jaren veel mensen nodig voor het verduurzamen en verbouwen van dit vastgoed. Bouwkundigen, bedrijfskundigen, planologen, juristen, ICT-ers en vele anderen.  

 

Om de juiste mensen aan te trekken, snel in de eigen organisatie op te nemen en voor de sector te behouden is het van belang zichtbaar te zijn en een fijne loopbaan te bieden. Daar willen we als Bouwstenen graag aan bijdragen.

Dit zijn onze plannen voor 2024.

Vacatures breed uitzetten

Vacatures van partners plaatsen we op de vacaturepagina van onze site en zetten we uit via onze nieuwsbrief, social media en andere vacaturesites. We voeren wervingscampagnes en houden onze oren en ogen open voor mensen in ons netwerk die een carrièreswitch willen maken.

We laten overal waar we komen zien welke mooie banen onze partners te bieden hebben, onder andere tijdens congressen, informatie en banenmarkten.   

Image
Kies je carriere - Maatschappelijk Vastgoed

Traineeprogramma en curriculum opleidingen

Samen met partners hebben we in 2022 en 2023 een traineeprogramma ontwikkeld, speciaal gericht op de opgaven in het maatschappelijk vastgoed. In september 2024 hopen we met een derde groep te starten. De trainees krijgen een vernieuwende opdracht mee en gelegenheid bij elkaar in de keuken te kijken. Tegelijkertijd ontwikkelen we als Bouwstenen op basis van dit programma een (vernieuwend) curriculum, waarmee ook opleidingen en cursusorganisaties aan het werk kunnen.

Introductie op het werk

Voor nieuwe mensen in het werkveld ontwikkelen we online introducties. Dit als aanvulling op onze actualiteitencolleges. Zie hiervoor het programma rond introductie en actualiteitencolleges

Introductie in het netwerken

Nieuwkomers die mee willen draaien in een professioneel Bouwstenen-netwerk bezorgen we een opstap; op maat in een introductiegesprek en door ze goed in het netwerk te laten landen. 

Verbinding met opleidingen

We zoeken naar meer verbindingen met opleidingen en cursusorganisaties; ook inhoudelijk. Samen met het werkveld formuleren van wensen ten aanzien van (aanvullende) opleidingen en bij- en nascholingsbehoeften. Waar wenselijk zoeken we mee naar een goede invulling van gast-docentschappen en bouwen we aan een pool met gastsprekers.

Doorontwikkeling vastgoedorganisatie

Samen met het werkveld en andere organisaties kijken we wat nodig is om een aantrekkelijke werkgever te zijn. Zie in dit verband ook de artikelen over verbeterteams in de publicatie Doorontwikkeling vastgoedorganisatie en ons werk rond het verminderen van de rompslomp.

 

 

Meer informatie of meedoen?

Neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@bouwstenen.nl of bel naar 033 - 258 4337.

 

Heb je een vacature? Stuur die dan naar nieuws@bouwstenen.nl

 

Yes you can blauw