aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

voorzieningen

Beleid en Vastgoed

Dit netwerk bestaat uit beleidsmedewerkers van gemeenten en maatschappelijke organisaties die met een brede kijk, integraal en vanuit een beleidsinhoudelijke insteek naar maatschappelijke voorzieningen en vastgoeed kijken. Mensen die vooruit willen en een echte impact investor zijn of willen worden. Ook jij kunt meedoen!

Vacatures

Onderstaand treft u vacatures.Ze zijn ingedeeld naar de verschillende te onderscheiden rollen rond maatschappelijke voorzieningen en vastgoed. Voor vrijwel al deze rollen hebben we een netwerk waarbij de deelnemers elkaar vooruit helpen.

Openbare data - gemeenten

  • Waarstaatjegemeente.nlOp de site van de VNG is informatie te vinden over alle 355 Nederlandse gemeenten op alle belangrijke beleidsterreinen.

Uitbreiding schaderegeling

SBI Code Compensatie RegelingOok openbare bibliotheken en diverse andere organisaties komen nu in aanmerking voor de tegemoetkoming in de schade als gevolg van de corona-crisis.

Subsidies

Op de website van RVO is een handige subsidie- en financieringswijzer te vinden waar u makkelijk alle mogelijkheden vindt.

 

Bijgaand een overzicht van subsidiemogelijkheden.

 

Stad mag inclusiever

Jongeren, Meisjes

De Raad voor de Leefomgeving en Infrastructuur pleit in haar advies ‘Toegang tot de stad’ voor meer aandacht voor publieke voorzieningen.

Te gebruiken bronnen

Op deze pagina tref je openbare bronnen die handig kunnen zijn om de ontwikkelingen in buurten en wijken te monitoren. Aanvullingen worden op prijs gesteld (nieuws@bouwstenen.nl).

 

Leefbaarometer (Ministerie van BZK)

Overal een sterke bieb

Het gaat best goed met de bibliotheken en toch is versterking nodig, vinden gemeenten, provincies, het Rijk en het bieb-wezen.

Abonneren op voorzieningen

Snel naar

Partner worden?

Corona