LinkedInYouTubeTwitter

Image

Mark van Rotterdam, AmersfoortHet gemeentelijk vastgoed van Amersfoort moet aardgasvrij en CO2 neutraal in 2030. ‘Een duidelijk doel’ meent Mark van Rotterdam, coördinator vastgoedbeheer.

Matthieu SonnemansIn Oijen staat een heel duurzame MFA met school, buurthuis en kantoren. Ook bijzonder, de ruimte wordt verwarmd met een houtkachel.

Mischa Coenen, Wonen LimburgDe nieuwe NEN 8026, voor het sturen op waarde bij de instandhouding van de gebouwde omgeving, ziet er veelbelovend uit.

Monique van der SteegEen pand gebruiken voor diverse maatschappelijke functies is vaak gewenst, maar bij de afweging van alle doelen en belangen delft juist dát vaak het onderspit.

Buurtbatterij

Hoe werkt energiebesparing in de praktijk bij scholen, buurthuizen en ander vastgoed? Lees de ervaringen met 10 verschillende maatregelen.

Filmen MFA OssMFA Onder d’n Plag was al duurzaam, maar door goed te monitoren wisten vrijwilligers het energiegebruik nog verder te beperken.

coronaHoe zorg je, als het straks weer mag, dat iedereen een gezonde leer-, sport- en werkplek heeft? Vrij van aerosolen enzo.

John WokkeDe gemeente Hoorn heeft informatie-systemen gekoppeld waardoor ze beter op haar vastgoed kan sturen. John Wokke vertelt.

Abonneer op gemeentelijk