LinkedInYouTubeTwitter

1506 Zelf spelregels vastgoedmanagement ontwikkelen

Op vrijdag 12 juni 2015 komt een kleine groep gemeenten bijeen in de Rooie Cent om onder leiding van Jan Kappers (Ede) en Willem Raaijmakers (Breda) met elkaar te praten over spelregels vastgoedmanagement. Het is prachtig weer en we hebben er zin in.

 

Veel informatie

Er is veel interessants om over te praten. Ervaringen worden gedeeld. Bij iedereen is het vastgoed ondergebracht bij één afdeling en allemaal zijn we bezig de portefeuille op orde te brengen; inhoudelijk en beleidsmatig. We kunnen het er uren over hebben, maar Jan en Willem sturen er op aan dat we het ook over de spelregels gaan hebben.

 

Spelregels doorspreken

Welke spelregels zijn geschikt (te maken) voor de eigen organisatie?  Het is ook een test voor het redactieteam; zijn de reeds ontwikkelde spelregels voor verbetering vatbaar?

 

We bespreken de reeds ontwikkelde spelregels rond portefeuillemanagement. Daar zijn we snel uit. Ze zijn goed te gebruiken. Volgende setje.

 

Volgende bijeenkomst

De tijd vliegt voorbij. De inhoud helpt vooruit en smaakt naar meer. Voor het vervolg staat 9 oktober in de agenda, maar dat is nog ver weg. We spreken ook 21 augustus af, weer in Amersfoort.  Begin augustus krijgt iedereen een reminder en de mogelijkheid een hoofdstuk aan te dragen die hij/zij graag besproken ziet.

 

Goede inhoud en prettige sfeer. Bedankt en tot 21 augustus 2015.