LinkedInYouTubeTwitter

Enquête: laat je stem horen

Om een beter beeld te krijgen van het vastgoedmanagement bij scholen, wijkcentra, sportaccommodaties en ander publiek vastgoed houden we een landelijke enquête onder gemeenten en scholen. Doe ook mee.  <--break->

 

De enquête gaat over de ervaring van gemeenten en scholen met de informatieplicht in het kader van de Wet milieubeheer, de aanpak van de verduurzaming en de beschikbare informatie die nodig is om goede besluiten te kunnen nemen, bijvoorbeeld over investeringen in energie en vastgoed. Ook zijn er meer algemene vragen over het vastgoedmanagement bij gemeenten en scholen.

Basis voor gesprek

De resultaten zijn input voor gesprekken met het werkveld tijdens diverse Bouwstenen-netwerkbijeenkomsten en met landelijke partijen over de vraag ‘hoe verder?’. De resultaten worden breed gedeeld en besproken tijdens de Bouwstenen-jaarbijeenkomst op 28 november 2019 in Hilversum.

Half uurtje

Invullen kost ongeveer een half uur. De meeste vragen kunnen gemeenten en scholen waarschijnlijk zo invullen op basis van parate kennis. In ruil voor het invullen krijgen ze € 100,- korting op een (extra) kaartje voor de jaarbijeenkomst, zodat ze ook mee kunnen praten over het vervolg. 

Minder tijd, meer onderzoek 

Er worden (net als vorig jaar) geen vragen gesteld rond zaken waar al ander onderzoek naar wordt gedaan en de uitkomsten worden op verzoek van derden (uiteraard anoniem) breder gedeeld met partijen die ook onderzoek doen op dit gebied. Hiermee wordt voorkomen dat gemeenten en scholen steeds dezelfde vragen moeten beantwoorden.

 

Kortom, alle reden om met deze enquête mee te doen en ook de stem van jouw gemeente of school te laten horen. De VNG en VO-raad ondersteunen dit initiatief. Fijn als je meteen mee doet en de vragen beantwoordt. 

 

De enquête is hier te vinden.

 

 

Meedoen?

Word partner en neem deel aan één van onze netwerken.

Kom naar onze Jaarbijeenkomst op 28 november 2019 in Hilversum.

 


Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.