aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

Estafette praktijkervaring

Bouwstenen organiseert in 2019 een estafette voor het delen van praktijkervaring met maatregelen voor energiebesparing. Lees de ervaring met de eerste drie maatregelen op de site.

 

Er is veel informatie beschikbaar over energiemaatregelen; vooral technische informatie van leveranciers. Maar wat kom je tegen als je in de praktijk aan de slag gaat met zonnepanelen, infrarood panelen of energiebewakingssystemen? Voor dit soort vragen organiseren we in het kader van de Agenda Maatschappelijk Vastgoed 2019 een estafette van praktijkervaring. 

Ervaring doorgeven

We beginnen bij wat we al gehoord of gelezen hebben en vragen wat rond. Tijdens verschillende netwerkbijeenkomsten met gemeenten, scholen en andere ervaringsdeskundigen vullen we de informatie aan. Vervolgens gaan we er breed mee naar buiten zodat ook mensen van buiten het Bouwstenen-netwerk hun ervaring kunnen delen.  

Praktische tips

De ervaring vertalen we naar tips voor gebruikers. Handig om te zien of anderen dezelfde ervaring hebben of, als je met een maatregel aan de slag gaat, waar je op moet letten. Als er veel negatieve ervaring is met een bepaalde maatregelen kan de leverancier het stokje weer overnemen en zorgen dat het beter werkt.  

 

Op de website staat inmiddels de gebruikerservaring met betrekking tot zonnepanelen, infrarood panelen en energiebewakingssystemen. Leuk als u ook uw ervaring deelt.

 

 

Meedoen?

We horen graag wat uw ervaring is met energiebesparingsmaatregelen. Ga naar de maatregelen op de site en voeg uw ervaring toe via de reactieknop. Of stuur uw ervaring met maatregelen die nog niet zijn genoemd naar jim@bouwstenen.nl.

 

Ook een optie; word partner en wissel uw ervaring uit in een van de netwerken.  

 

Snel naar

Partner worden?

Corona

Button enquete

Enquête

Verduurzaming van vastgoed tijdens de coronacrisis...

Partners