LinkedInYouTubeTwitter

Gezocht; gastdocenten en coaches

Image
Kies je carriere

Voor jong talent dat een goede start wil maken in het maatschappelijk vastgoed zoeken we inspirerende gastdocenten, trainers en coaches.

Sector in ontwikkeling

De maatschappelijk vastgoed sector is nog relatief jong. Er bestaat eigenlijk nog geen opleiding die je hiervoor klaarstoomt. In Bouwstenen-verband werken we aan de professionalisering van dit vakgebied. Sinds september 2022 doen we dit ook via een traineeprogramma. Daarin zorgen we dat jonge talenten, werkzaam in het maatschappelijk vastgoed, handvatten krijgen om snel en concreet aan de slag te kunnen.

Enorm veel kennis in het netwerk

Image
Kies je carriere

Graag maken we gebruik van alle kennis en ervaring die ons netwerk te bieden heeft. Waar denken wij dan aan? Je bent specialist op een bepaald inhoudelijk onderwerp en kunt dit goed overbrengen. Bijvoorbeeld als (gast)docent op een hogeschool. Of je kent een mooie methode om een project aan te pakken en je kunt hier een inspirerende sessie over verzorgen. Je bent een goede coach en zou het leuk vinden om een trainee gedurende twee jaar op weg te helpen met een aantal gesprekken.

Iets voor jou?

Herken jij jezelf of iemand binnen jouw organisatie die geknipt is voor een rol in ons traineeprogramma. Meld je dan aan via onderstaande link waarin je meteen kunt aangeven wat je leuk vind om te doen en waar je expertise ligt. Onze talentmanager Saskia Schouten neemt daarna contact met je op om een en ander verder te bespreken. Heb je vooraf vragen, dan kun je ook bij haar terecht. 

 

 

Goed idee?

Meld je hier aan als docent, trainer, inspirator en/of coach.

Ontmoet onze trainees en talentmanager Saskia op de Maatschappelijk Vastgoeddag 

 

Doe ook mee

Meer informatie

Reacties

Ik kan jullie trainingen / modules / presentaties aanbieden over de Common Good Assessment als tool, om naar vastgoed te kijken; Sustainable Development Goals meegenomen.
Bijvoorbeeld zo:
> Inleiding in het waarom, wat en hoe van de tool, en relevantie voor vastgoed en ruimte
> trainees kijken vanuit eigen cases en ambities hoe zij dit omvattende perspectief kunnen gebruiken voor hun portefeuille, bevlogenheid, implementatie, om partners mee te krijgen.
> plannen maken
> zelfgestuurde of door bouwstenen begeleide intervisie als hulp voor implementatie (verdieping netwerk).
Of hoe het past in jullie programma.
Veel ervaring als trainer / docent en (co)ontwikkelaar van opleidingen / modules bij ArtEZ en HKU en als zelfstandig ontwerper / (ECG) consultant / trainer.
Voorbeeld: voor het Building Better Business project van gemeente Amsterdam hebben we diverse orga’s begeleid bij de ECG assessment; opvallend veel organisaties uit de vastgoed en architectuur hebben mee gedaan en wat eraan gehad.
Bij interesse mailen naar irene@concetta.nu of info@irenemuller.nl.
Groet, Irene Müller

Iets voor mij...? Zeker!!! Om mensen/collega's te motiveren. Of een Coachee te begeleiden . Ik zou graag nader kennis
maken om mijn expertise toe te lichten.

Met vriendelijke groet,
Sande de Vos

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.