aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

1405 Case voor studenten interieurarchitectuur

Gezocht

Een onderzoeksopgave voor masterstudenten interieurarchitectuur.

Ofwel; Wilt u iets laten uitzoeken rond een maatschappelijk thema (ontmoeten, leren, gezondheid, zorg) dat met ruimte samenhangt? Meld dan uw case aan!

 

De opleidingArtEZ

Artez Academie voor bouwkunst is voor de masterstudie interieurarchitectuur op zoek naar case-studies uit het werkveld: sociale vraagstukken die met ruimte of interieur te maken hebben, waar een externe opdrachtgever iets (nieuws) over wil weten.

 

Hoe werkt het?

Studenten gaan in een groep van 6 - 10 studenen een jaar lang onderzoekend en ontwerpend met de case aan de slag. De inbrenger van de case-studie bereid samen met Artez de onderzoeksvraag voor en begeleid de studenten vanuit de opdrachtgeverrol. Docenten van Artez doen de vakgerichte begeleiding. 

 

Eisen aan de case

De opgave moet een vraag bevatten en gericht zijn op een duidelijk resultaat.

 

Wat te verwachten?

Van onderzoekende ontwerpers kun je creativiteit verwachten, visualisaties, ruimtelijke concretisering, ontwerpoplossingen en instinct voor zowel het praktische als het schone. 

 

Ervaring voorgaande jaren

Irene MüllerIrene Müller, docent case-studie; "Studenten hebben in 2012 een case gedaan rond basisscholen. Dat is heel goed bevallen. De opdrachtgever heeft flink wat gekregen en was heel tevreden over het resultaat. De resultaten zijn gepresenteerd tijdens een symposium en er is door Bouwstenen een artikel over geschreven."

 

"In 2013 hebben we via Bouwstenen een case binnengekregen rond dagbesteding voor licht verstandelijk gehandicapten, van een enthousiaste en betrokken opdrachtgever; s' Heeren Loo. De tussenresultaten worden goed ontvangen. Enkele zijn te vinden op het studentenblog. In mei was er een tussentijds mini-symposium. De eindresultaten worden in de herfst op een afsluitend symposium gepresenteerd."

 

Aanmelden

Als u een case wilt inbrengen, kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met:

 

Snel naar

Partner worden?

Corona

Enquête

Verduurzaming van vastgoed tijdens de coronacrisis...

Partners