LinkedInYouTubeTwitter

Starter snel op vlieghoogte

DominiqueMitch Lamboo begon in oktober 2023 als junior accountmanager Vastgoed bij de gemeente Almere en heeft nu al 15 panden onder zijn hoede. Dominique Diertens-Brandsma, strategisch vastgoed Almere: “We merken dat Mitch heel snel is gegroeid. Hij kon snel zijn eigen accounts dragen en krijgt binnenkort alweer een aanvulling op zijn portefeuille."

Comfortabel in zijn werk

Mitch volgde naast zijn werk een traineeship bij Bouwstenen. Marloes Tepper, accountmanager Vastgoed bij Almere “Er zijn echt activiteiten van toegevoegde waarde binnen het traineeship. Er komen allerlei onderwerpen aan bod die voor het werk van belang zijn. Je merkte dat Mitch snel comfortabeler werd in zijn werk."

Vergelijkingsmateriaal

Mitch: 'Soms is het programma wat breed, maar dat is voor het begrip van het werkveld wel heel zinvol. Je krijgt een goed beeld van hoe het werkt binnen een gemeente. Het is ook waardevol om te zien hoe de trainees van andere gemeenten het doen. Door gemeenten te vergelijken met je eigen gemeente zie je meteen verschillen. Je komt ook achter waar mede-trainees bij hun gemeenten tegenaan lopen. Het is fijn dat je zulke dingen kunt bespreken en ervaringen met elkaar kunt delen.” Marloes

Goede afstemming

Het is volgens Dominique en Marloes heel belangrijk om in het begin van het traineeship de opdracht van de trainee vanuit de werkgever, goed met de trainee en talentmanager vanuit Bouwstenen af te stemmen. Wat wordt van de trainee gevraagd? Wat kan hij al? En hoe kunnen we de trainee vooruit helpen. Welke cursussen, trainingen en coaching zijn aanvullend nodig? 

Een blijvertje

Mitch zit echt op zijn plek in Almere en toont zich een ware ambassadeur van de stad. De ervaring van Almere is zo positief dat ze al weer in gesprek zijn met nieuwe kandidaten voor een junior functie met traineeship na de zomer. 

 

 

Meedoen? Dat kan

Ziet jouw organisatie ook mogelijkheden om een junior snel op vlieghoogte te brengen? Neem dan snel contact op met talentmanager Honoré Schreurs via trainees@bouwstenen.nl 

Image
Yes you can petrol

Meer informatie

Image
Mitch

 

 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.