aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

Verduurzamen Stap 5: Uitvoeringsstrategie

Dit actualiteitencollege is de vijfde uit een serie van 7 over de verduurzaming van het maatschappelijk vastgoed (elke maand een stap). De colleges zijn gratis voor en door partners van Bouwstenen, maar ook toegankelijk voor andere geïnteresseerden.

Uitvoeringsstrategie

Nu we de opgave en de ontwikkelingen in kaart hebben gebracht en onze aanpak op hoofdlijnen hebben bepaald en doorgerekend, is het nu tijd om de uitvoeringsstrategie verder uit te werken. Voor welke keuzes kom je hierbij te staan en hoe maak je deze keuzes?

In een filmpje vertellen Desiree Meulenbroek van de gemeente Oss en Wies Witjes van Kind en Onderwijs Rotterdam hoe zij deze stap hebben aangepakt. Ook gaan we in op vragen van deelnemers en bespreken we wat we nodig hebben om de strategie op te stellen.

Programma

  • Welkom en toelichting programma
  • Voorbeelden uit de praktijk
  • Tips en tricks
  • Ruimte voor vragen en houvast voor vervolg

Aansluitend is er gelegenheid tot napraten en zijn er verschillende netwerkbijeenkomsten gepland. Deelnemers aan de netwerken ontvangen hierover apart bericht.

Datum, tijd en locatie

  • woensdag 1 september 2021
  • 10.00 - 11.00 uur
  • online (deelnemers krijgen vooraf een link toegestuurd) 

Aanmelden

Indien u zich al heeft aangemeld voor een of meer bijeenkomsten uit de serie hoeft u dat niet nog een keer te doen. Zo niet dan kunt u zich hier aanmelden.

 

De bijeenkomst is gratis voor (en door) Bouwstenen-partners. Andere geïnteresseerden betalen € 195,- ex btw, maar u kunt natuurlijk ook een partnership overwegen.

 

Meer informatie

Datum: 
woensdag, 1 september, 2021 - 10:00 tot 11:00
Aantal dagen: 
0.20
Prijs: 
€ 0.00
Open of besloten: 
Open
Organisatie: 
BOUWSTENEN

Snel naar

Partner worden?

Corona

Over welke techniek zou je meer willen weten?