aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

1412 Goed binnenklimaat door bouwkundige oplossingen

Nina zoekt een gemeente of school die een goed binnenklimaat wil realiseren met bouwkundige oplossingen:
 
Mijn naam is Nina Schouwman. In februari begin ik aan mijn afstudeerproject (van ongeveer een jaar) aan de Academie van Bouwkunst in Groningen. Naast mijn studie werk ik op een architectenbureau in Groningen (4 dagen per week), en als ik mijn afstudeerjaar heb afgerond ben ik architect. Ik ben me alvast aan het oriënteren op een afstudeeropgave, en dat is ook de reden van deze mail.
 
Ik ben erg geïnteresseerd in het creëren van een aangenaam binnenklimaat in gebouwen met architectonische/bouwkundige middelen, in plaats dat te realiseren met installaties. Ik zou daar graag onderzoek naar doen, en dit vervolgens ontwerpend onderzoeken door het ontwerpen van bijvoorbeeld een brede school.
 
Ik zou graag een partij vinden die daadwerkelijk geïnteresseerd is in mijn onderzoeksresultaten, waardoor mijn onderzoek ook relevatie krijgt. Ik ben niet zozeer op zoek naar begeleiding voor mijn afstuderen, maar meer naar input voor mijn onderzoek en een mogelijke samenwerking. Daarbij wil ik vermelden dat ik volledig zelf kan bepalen wat mijn opgave wordt, en die wellicht ook zou kunnen afstemmen op de (informatie)behoefte van bijvoorbeeld Bouwstenen voor Sociaal.
 
Via RVO begreep ik dat Bouwstenen voor Sociaal zich ook bezighoudt met vraagstukken rondom onderwijs en het verbinden van partijen en kennis. Mijn vraag is of u ziet tot samenwerking of 
met bepaalde vragen zit, waar ik wellicht een inbreng zou kunnen hebben?
 

Snel naar

Partner worden?

Corona

Enquête

Verduurzaming van vastgoed tijdens de coronacrisis...

Partners