LinkedInYouTubeTwitter

De praktijk van verduurzamen

Op donderdag 4 oktober komen huisvestingsmedewerkers in het PO- en VO-onderwijs bijeen rond het thema de praktijk van het verduurzamen.

 

De bedoeling
Doel van de bijeenkomst is ervaring te delen over wat werkt en wat niet werkt en te komen tot een praktische aanpak waarmee snel stappen kunnen worden gezet; zowel door beginnende scholen als scholen die al even bezig zijn.

 

Uitwerking

Stokje overdragen

Aan de orde komen de do’s en don’ts rond de erkende maatregelen in het kader van de Wet milieubeheer en het verduurzamingsplan. Ook maken we een start met de estafette voor verduurzaming, waarin scholen hun ervaring doorgeven aan de volgende die de sprint wil inzetten. Nadere informatie volgt.

 

Genodigden

Facilitaire en huisvestingsmedewerkers uit het PO en VO zijn van harte welkom.

 

Datum tijd en locatie

  • donderdag 4 oktober 2018
  • 10.00 - 13.00 uur (inloop vanaf 09.30 uur)
  • Icoontheater, Leeghwater 1-3, Amersfoort (Vathorst). Het Icoontheater ligt op loopafstand van station Amersfoort Vathorst. Gratis parkeerplaatsen in de directe omgeving (let op: omleiding ivm werkzaamheden)

 

 

Bent u erbij?

Aan deelname zijn geen kosten verbonden voor medewerkers van PO-scholen in verband met vergoeding vanuit PO-raad.

 

Medewerkers in het VO kunnen met dit netwerk meedoen als zij partner van Bouwstenen zijn of worden. Komen kennismaken? Dat kan, dan bedragen de kosten € 150,- (ex. btw)

 

Wilt u er bij zijn? Dan kunt u zich hier aanmelden.

 

 

 Meer informatie

Eerder werkte de groep aan:

 

Wilt u een abonnement op Schoolfacilities? Dan kunt u zich hier aanmelden. Of bel Ingrid de Moel voor informatie over deze bijeenkomst, het netwerk of Bouwstenen: 06-2310845

Datum
Aantal dagen
0.50
Open of besloten
Open
Organisatie
Bouwstenen ism PO-Raad