LinkedInYouTubeTwitter

15 Spelregels vastgoedmanagement - Ontwikkel uw eigen spelregels

Op initiatief van Chefs Vastgoed werken we in Bouwstenenverband aan de verdere professionalisering van het vastgoedmanagement. Zo bouwen we sinds 2014 actief aan een begrippenlijst en een overzicht van informatiesystemen. En vanaf 2015 ook aan ‘Spelregels Vastgoedmanagement’.

 

De bedoeling
Spelregels Maatschappelijk VastgoedDe spelregels die in Bouwstenenverband zijn en worden ontwikkeld kunnen worden gebruikt als leidraad en referentie bij de uitvoering van het vastgoedmanagement.

 

Doel is:

  • efficiency (zelf niet allemaal het wiel te hoeven uitvinden);
  • kwaliteit (je kunt gebruik maken van elkaars specialisatie);
  • onderling begrip (dezelfde taal spreken);
  • onderlinge vergelijkbaarheid (doe ik het goed in relatie tot anderen).

 

Ontwikkel uw eigen spelregels

Om gemeenten en andere maatschappelijk vastgoedorganisaties te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun eigen spelregels organiseren we in 2015 samen met het redactieteam (vier Chefs Vastgoed) drie bijeenkomsten.

 

Doel is te komen tot goede en op maat gesneden spelregels voor de eigen organisatie (door betrokken organisatie zelf opgesteld daarbij gebruik makend van het reeds ontwikkelde materiaal en elkaars kennis wat betreft inhoud en proces).

 

Voor het redactieteam een mooie gelegenheid te bezien waar bestaande referentieregels aanpassing behoeven en de voorwaarden voor succes te benoemen en te bespreken.

 

De bijeenkomsten zijn gepland op:

De bijeenkomsten zijn in Amersfoort of Den Bosch, van 10.00 tot 13.00 uur.

 

Deelname en aanmelden

Kosten voor deelname is voor partners van Bouwstenen gratis, niet-partners betalen € 750,-. Deze bedragen zijn bedoeld ter dekking van de kosten voor locatie, catering en (een deel van) de ontwikkelkosten. Wilt u meedoen? Dan kunt u zich hier aanmelden.

 

De prijs voor een partnerschap is jaarlijks € 1500,- voor gemeenten tot 50.000 inwoners, grotere gemeenten betalen € 2500,-. In het partnership zitten andere (ontwikkel-) activiteiten en gratis toegang tot de Najaarsbijeenkomst inbegrepen. Aanmelden voor het partnerschap kan hier.

 

 

Meer informatie

 

Of neem contact op met het redactieteam: