LinkedInYouTubeTwitter

Tools vastgoedmanagement

 

Piramide vastgoedmanagementOp deze pagina treft u informatie van leveranciers en gebruikers over de ICT-systemen ter ondersteuning van het vastgoedmanagement op verschillende niveaus.

 
Overzicht, vergelijkingen en tips

In bijgaand overzicht (Bouwstenen, 2014), ziet u op welk niveau de systemen kunnen worden gebruikt en of de systemen onderdeel zijn van een groter systeem, specifiek voor vastgoed zijn gemaakt of bedoeld voor een speciale doelgroep.

 

Dit overzicht is gepresenteerd tijdens de bijeenkomst 'Tools Vastgoedmanagement' op 19 juni 2014 met leveranciers, gebruikers en belangstellenden. Hier treft u de presentatie van Joyce Theijn (gemeente Dordrecht), Eva van Bunningen (Bouwstenen) en Thijs van der Spil (Twynstra Gudde).                           

 

Programma van Eisen

Bouwstenen veralgemeniseerde drie PvE's van gemeenten en een woningcorporatie, bestaande uit een overzicht van eisen aan de software en een overzicht van relevante objectgegevens

 

Overzicht, vergelijking en onderzoeken van anderen

 

Onderstaand treft u nadere (gebruiks)informatie van alle systemen die we in kaart hebben gebracht. Van de systemen die op 19 juni 2014 werden gepresenteerd (voorzien van *), zijn de presentaties zoveel mogelijk bijgevoegd.