LinkedInYouTubeTwitter

1709 De vastgoedorganisatie

Op 6 september 2017 zitten we met een kleine, maar zeer gemixte groep in Haarlem bij elkaar, op zoek naar verbeterpunten voor het vastgoedmanagement. 

 

bestuurlijke afstemmingDe Vastgoedorganisatie

Jan Kappers, Chef Vastgoed gemeente Haarlem, vertelt over de ontwikkelingen bij de vastgoedafdeling in Haarlem. In plaats van minder, hebben ze juist meer personeel nodig om de basis beter op te orde te krijgen. Immers, informatie, financiële zaken, verkoop en andere zaken vragen meer aandacht. De afstemming in het team en met het bestuur vragen veel tijd. Dat moet je niet onderschatten.

 

Rollen 

Ingrid de Moel van Bouwstenen vertelt over de zoektocht naar en de eerste bevindingen van het ontwikkeltraject over 'Organisatie, rollen & profielen'. De deelnemers herkennen de genoemde rollen en vinden een overzicht met de formatie erg handig. SRO heeft ervaring met de nieuwe insteek en een leessuggestie. Het is wel een heel gezoek en niet alleen naar de juiste benaming van de verschillende rollen. We beseffen dat we nog een lange weg te gaan hebben. Tijdens de Najaarsbijeenkomst van 30 november presenteren we de resultaten. Dus zorg dat je erbij bent! 

 

 

What's next?

Op 30 november 2017 hebben we de najaarsbijeenkomst waarin de resultaten van het ontwikkelwerk worden gepresenteerd en besproken. U kunt zich hier aanmelden.

 

 

 

Meer informatie